A Simple Key For nekretnine u istri hrvatskoj Unveiled

Wiki Article

Osim samog posredovanja, a sve u cilju da pružimo što kompletniju uslugu svojim klijentima agencija Smart Commit Houses posreduje i u sljedećim uslugama:

Istra, Pula, Veli vrh, stan 57,43m2, I&time period; kat, 2SS&as well as;DB, NOVO!!

Pozdravljeni na naših spletnih straneh. Kvintet je družba za posredovanje pri prometu z nepremičninami s sedežem agencije v Puli, Jurja Žakna 4b in pisarno u Poreču, Istarskog razvoda five.

Trajektom iz Kadikoy-a do europske strane Istanbula. U tom području se nalazi stanica Haydarpasa koja povezuje metropolu s azijskim dijelom Turske. Budući da je azijska strana Istanbula manje gužva, imate jednostavan pristup do međunarodnog aerodroma Sabiha Gokcen.

Čitaj više Agenti Broker nekretnina Broker agencija za nekretnine posvećena je pomaganju kupcima i prodavačima nekretnina ili investicija u svim potrebnim koracima kupnje i prodaje nekretnina u Hrvatskoj. U našoj…

Iako je udaljen od centra Istanbula, zahvaljujući njegovom transportnom sistemu možete ići gotovo bilo gdje u ovom gradu. Za strance postoji fifty škola u Bakirkoyu koje podučavaju turski jezik.

Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.

Pravna pomoć Ako Vam je teško pronaći pouzdane, profesionalne i stručne osobe, odabrali smo upravo takve zbog vaše sigurnosti, koji će učiniti vaše odluke lakšim i sigurnijim.

Sva infrastrukturalna instalacija je smještena u tzv. energetski prsten oko zgrada, dok se elektro, strojarska instalacija grijanja ,hlađenja te informatičke mreže nalaze ispod krovova. Sve to polučilo je energetski razred „A“ klase i dobivanje prestižne nagrade za arhitekturu (2014.godini) Kovačić te nominaciju za svjetsku nagradu Mies van der Rohe.

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti website preračunat će se u kune.

), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju, usluzi geodetskih i katastarskih usluga usluge oglašavanja na našim Web stranicama i Sensible Spend Houses oglasniku.

Članovi portala Croestate su najkvalitetnije agencije i agenti za posredovanje u prometu nekretnina. Svi su ovlašteni i licencirani za promet nekretninama. Izbjegnite ilegalne i neprofesionalne agencije. Detaljnije

Amfiteatar je urezan u prirodnoj stijeni kamenog brda te ga u obliku šesterokutne potkove zatvaraju tri zgrade – objekta površine one.000 m2, Kako bi se optimizirala komunikacija u i oko objekta izvedena su two proboja tj. ulice; jednu položenu u smjeru istok- zapad nazivamo „ulicom sunca“, dok je druga položena u smjer sjever-jug pa se naziva „ulica vjetra“.

Istra, Fažana, Valbandon građevinsko zemljište 2036m2 s kućom 100m2

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće". Prihvaćam

Report this wiki page